LT Hotel Booking - шаблон joomla Книги

Vila Maestral

Odlična lokacija perfektan pogled - cijena 200 eura/dan, Herceg Novi, 85340, Montenegro Phone: +382/67/832-083 Fax:

6 Osoba max , 3 sobe,  2 kupatila, 2 odvojena wc-a,  parking 3,  dvorište, bazen ,  roštilj, internet ,  mašina za pranje sudja i veša,ljetnja kuhinja  posteljina..

Vila ima fantastičan životni prostor, kompletno namjestena: sa dnevnim boravkom ,tri sobe, tuš, 4 wc-a, letnjom kuhinjom i bazenom sa fenomenalnim pogledom. Zadovoljstvo garantovano!!!! Vila Maestral je savršena baza za posjetu Crnoj Gori i šire! Kratke vožnje od aerodroma i grada Dubrovnika, u predivno mirnom mjestu u kojem se opustite nakon obilaska znamenitosti. savršeno odgovara za letovanje sa prijateljima, porodicom ili nekim posebnim. maximalan broj osoba 6.

  • 1Datum i cijena
  • 2Info gosta i placanje
  • 3Potvrda

6 Vila Maestral

Vila ima fantastičan životni prostor, kompletano namjestena sa dnevnim boravkom ,tri sobe, tuš, 4 wc-a, letnjom kuhinjom i bazenom sa fenomenalnim pogledom. Zadovoljstvo garantovano!!!! Vila Maestral je savršena baza za posjetu Crnoj Gori i šire! Kratke vožnje od aerodroma i grada Dubrovnika, u predivno mirnom mjestu u kojem se opustite nakon obilaska znamenitosti. savršeno odgovara za letovanje sa prijateljima, porodicom ili nekim posebnim. maximalan broj osoba 6.

Standardne cijene

Cijene odEUR200.00/ unit / 1 noc

Blog

Kontakt adresa

Rent a stan Herceg Novi

Savina bb

85340 Herceg Novi

Telefon: +382/67/832-083

Email: rentastanhn@gmail.com

O Nama

Specijalizirani smo za incoming turizam i naš visoko obučeni menadzment  i dobro trenirano osoblje  su spremni ponuditi veliki izbor apartmana, ukljucujuci smještaj u kucama i privatnim vilama, transfer servis sa aerodroma , rent a car, ekskurzije, organizaciju raznih obilazaka kao i rentaboat servis, i razne druge ..