LT Hotel Booking - шаблон joomla Книги

Česta pitanja

SVE O REZERVACIJAMA

Odabrao sam apartman i htJeo bih da ga rezervišem. Kako?
- Kada se odlučite za neki od apartmana iz naše ponude, na samoj stranici ispod kalendara na kome se vidi zauzetost apartmana nalazi se forma za rezervaciju. Popunjavanjem forme nama šaljete e-mail sa upitom za željene datume. Naš pozitivan odgovor znači da je apartman rezervisan na Vaše ime. Uobičajeno je da odgovor dobijete istog dana, ili najkasnije sutradan prije podne, ukoliko ste je poslali u poslepodnevnim časovima.
Rezervaciju je, naravno, moguće najbrže napraviti telefonom.

Ako pošaljem upit na koji nisam dobio odgovor, da li je moja rezervacija sigurna?
- Neophodno je da od nas dobijete potvrdan odgovor da bi se Vaša rezervacija mogla smatrati validnom.

A da li je moja rezervacija sigurna nakon potvrdnog odgovora?
- Posle našeg potvrdnog odgovora, Vaša rezervacija je sigurna. U slučaju nemogućnosti korišćenja apartmana usled više sile (eventualne havarije na instalacijama ili nekog drugog problema), RENTASTANHERCEGNOVI se obavezuje da Vam ponudi apartman slične kategorije po sličnoj ili nižoj cijeni na istoj lokaciji.

Želim da otkažem rezervaciju.
- Ako želite da otkažete rezervaciju iz bilo kog razloga, molimo Vas da to učinite blagovremeno, a najbolje onog momenta kada utvrdite da Vam apartman nije potreban. Takođe, molimo Vas da rezervaciju otkažete telefonom, bilo pozivom ili porukom. U slučaju da ste uplatili avans, RENTASTANHERCEGNOVI nije u obavezi da primljeni novac vrati.

Želim da skratim period boravka, a platio sam celu rezervaciju unapred. Da li će mi biti vraćen dio novca?
- RENTASTANHERCEGNOVI nije u obavezi da vrati dio novca za ostatak rezervacije. Izuzetak od ovog pravila su slučajevi kada se boravak u apartmanu skraćuje iz zdravstvenih razloga, što se dokazuje lijekarskom dokumentacijom. 
RENTASTANHERCEGNOVI Vam preporučuje da apartman uvek rezervišete za period za koji Vam je sigurno potreban, kao i da prilikom pravljenja rezervacije naglasite da postoji mogućnost produžetka. Na ovaj način ćete izbjeći eventualne nesporazume koji nastaju prilikom skraćenja rezervacija.

Ako mi se ne sviđa apartman, mogu li zahtevati zamjenu?
- Moguće je, ukoliko u našoj ponudi u tom momentu ima slobodnih apartmana koji bi Vam odgovarali. U svakom slučaju, molimo Vas da pažljivo proučite apartman na našim stranicama prije dana dolaska i da obratite pažnju na detalje koji su Vam bitini. Takođe, o svim detaljima koji su Vam od važnosti pre dolaska možete da se informišete i e-mailom ili telefonom.

DOLAZAK I ODLAZAK

Da li je moguće ući u apartman rano ujutro?
- U apartmane RENTASTANHERCEGNOVI-a moguće je ući ne pre 13 časova. Raniji ulazak je moguć ako je apartman prethodnog dana bio prazan. Informacije o tome možete dobiti prilikom pravljenja rezervacije ili na dan uoči Vašeg dolaska u popodnevnim/večernjim časovima.

Kako ću doći do ključeva?
- Kada Vam rezervacija bude potvrđena, od nas ćete dobiti sve neophodne informacije: adresu apartmana i kontakt informacije o osobi koja će Vas čekati na adresi. Najbolje je da se osobi koja je zadužena da Vas sačeka na adresi apartmana javite sat vremena prije dolaska na adresu.

Dolazim kasno uveče.
- Ulazak u naše apartman je moguć u bilo koje doba. Molimo Vas da prilikom pravljenja rezervacije naglasite vreme Vašeg dolaska. Ovo naročito važi ako dolazite rano ujutro, kasno uveče ili tokom noći.

Kome ostavljam ključeve?
- Ključeve apartmana ostavljate po instrukcijama osobe koja Vam je ključeve i dala. U određenim situacijama neophodno je da nas obavjestite o vremenu izlaska iz apartmana, i da naš agent dođe da preuzme ključeve.

Da li je moguće da neko drugi uzme ključeve prije mog dolaska.
- Ključeve u Vaše ime može preuzeti osoba čije podatke nam Vi dostavljate e-mailom ili telefonom. U tom slučaju, osoba koja preuzima ključeve vrši i plaćanje apartmana. Po Vašem dolasku, neophodno je da se Vaše ime upiše u knjige gostiju.

BORAVAK U APARTMANU

Mogu li primati posjete u apartmanu?
Apartmane RENTASTANHERCEGNOVI-a možete koristiti i sa svojim prijateljima. Naravno, ne zaboravite da se pridržavate našeg kućnog reda!

Da li u apartmanima postoje peškiri i posteljina? Koliko se često menjaju?
Svi naši apartmani imaju peškire i posteljinu za onoliko osoba koliko je naznačeno da stan ima ležajeva. Ako ostajete duže od sedam dana, peškiri i posteljina menjaju se nakon sedam dana Vašeg boravka.

Da li mogu koristiti kuhinju za kuvanje i spremanje hrane?
Svi apartmani RENTASTANHERCEGNOVI-a imaju opremljene kuhinje, u kojima ćete naći šerpe, tanjire, escajg i ostale osnovne stvari. Osnovna prednost apartmana u odnosu na hotelski smeštaj i jeste mogućnost korišćenja kuhinje i spremanja hrane. Ako imate poseban zahtjev za nekim posuđem - ne ustrčavajte se da nam kažete. Naš je posao da Vaš boravak u Herceg Novom učinimo što udobnijim!

Šta ako izgubim ključ?
U situaciji kada izgubite ključ, neophodno je da nadoknadite troškove zamjene brave i pravljenja pet kompleta novih ključeva. Ta vrsta troška keće se od 10 do 85 eura.
 
Da li u apartmanima ima internet?
U svim našim apartmanima postoji bežična internet mreža (WiFi). Prilikom preuzimanja ključeva, informišite se o nazivu mreže i šifre za internet.

Da li u apartmanima ima telefonska linija?
U apartmanima RENTASTANHERCEGNOVI uglavnom nema telefonske linije. Razlog tome je potpuna dominacija mobilnih telefona u odnosu na fiksne, kao i cijena SIM kartica u slobodnoj prodaji (oko 2eura). Ako ipak insistirate na fiksnom telefonu, preporučujemo da se o tom detalju raspitate prije konačne rezervacije.

 

Blog

Kontakt adresa

Rent a stan Herceg Novi

Savina bb

85340 Herceg Novi

Telefon: +382/67/832-083

Email: rentastanhn@gmail.com

O Nama

Specijalizirani smo za incoming turizam i naš visoko obučeni menadzment  i dobro trenirano osoblje  su spremni ponuditi veliki izbor apartmana, ukljucujuci smještaj u kucama i privatnim vilama, transfer servis sa aerodroma , rent a car, ekskurzije, organizaciju raznih obilazaka kao i rentaboat servis, i razne druge ..