LT Hotel Booking - шаблон joomla Книги

Vila Alexandar Podi

300 eura dnevno , herceg novi, 85340, Montenegro Phone: +38267832083 Fax:

Aleksandar Vila 300 evra dnevno
Podi, Herceg Novi, Crna Gora

Cjela vila:
10 gostiju
4 Spavaće sobe
5 kreveti


________________________________________
Kućni red
Zabranjeno pušenje
Nije pogodan za kućne ljubimce
nisu dozvoljene zurke I okupljanja
Check-in je posle 15h

Sigurnosne karakteristike
Detektor dima
________________________________________
Dostupnost
7 noći minimalni boravak

 

  • 1Datum i cijena
  • 2Info gosta i placanje
  • 3Potvrda

10 Vila Alexandar Podi

Aleksandar Villa 300 evra dnevno
Podi, Herceg Novi, Crna Gora

Cjela vila:
10 gostiju
4 Spavaće sobe
5 kreveti

Četiri dvokrevetne sobe. Kuća je na Podima, malom mjestu tik iznad Herceg Novog. Privatni bazen, vanjski tuš i roštilj. Kuća ima veliku prednju terasu i dva balkona. Lokalna plaža je samo nekoliko minuta daleko.
Prostor
mjesto Podi je svakako jedan od najpoznatijih sela na svetu! Legenda kaže da je Stiv Džobs došao ovde i bio je tako impresioniran tim da je odlučio da imenuje svoj najveći projekat posle toga - IPod je rođen! Dakle, sada znamo odakle ime dolazi.
 Posjeduje 4 dvokrevetne sobe I zadivljujući pogled na Bokokotorski zaliv. Kuća ima privatni bazen, vanjski tuš i rostilj  kako bi vaš boravak u Crnoj Gori zaista bio nezaboravno iskustvo. Unutra, postoje četiri velike spavaće sobe, kuhinja, trpezarija i dnevni boravak. Takođe, postoje tri wc-a, od kojih su dva kupatilo . Kuća ima veliku prednju terasu . Lokalne plaže su samo pet minuta autom ili ako želite da hodate, manje od 15 minuta. Postoje dvije lokalne prodavnice nude sve što ti treba za ugodan boravak.
maximum 10 osoba.., moderno dizajnirana dvospratna kuća, koja ima veliku dvorišnu terasu i privatni bazen. Imovina je završena i opremljena po najvišim standardima i prostire se na dva sprata, i ima oko 130 kvadratnih metara zatvorenog prostora i 200 kvadratnih metara na otvorenom prostoru. Kuca je samo nekoliko minuta hoda do obližnje postoji lokalno tržište hrane prodavnica samo 5 minuta hoda. Kuca se nalazi u malom selu, u veličanstvenoj Boki; i samo 2 km udaljen od istorijskog grada Herceg Novog.
Kuca ima divan vrt terasu i bazen gde gosti mogu da uživaju. bilo opuštanje pored bazena, ili roštilj i jela u mediteranskom stilu pod vedrim nebom. Postoje mnogi lokalni restorani u ovoj oblasti .gosti imaju veliki izbor restorana, kafića, barova, supermarketa i butika u obližnjem gradu Herceg Novom. Ova nekretnina ima i bezbednu garažu, rezervisanu za boravak gostiju.
PREDNOSTI
mikrotalasna
mašina za pranje veša
mašina za pranje sudova
TV

OKRUŽENJE
Ova nekretnina ima prostran dnevni boravak sa, trpezarijom i kuhinjom. Stambeni prostor ima udobne sofe, fotelje, stočić za kafu, plazma televizor sa DVD plejerom, trpezarijski sto za šest osoba  I  prostor je klimatizovan.


KUHINJA
Kuhinja ima moderan dizajn i obuhvata sve potrebno za kuvanje. Kuhinja uključuje peć, veliki frižider, mikrotalasnu, kao i sve ostalo posuđe za kuvanje i pribor za jelo.

SPAVAĆE SOBE

Imovina ima četiri spavaće sobe koje uključuju francuski ležaj,sa  noćnim ormarićima i lampe.

KUPATILO
Imanje ima ukupno tri odvojena kupatila..

BAŠTA
Ova nekretnina ima divanu terasu i vrt; što je idealno mesto za goste da se opuste na otvorenom. Bazen je savršen za goste da se rashlade, tokom dugih toplih letnjih meseci.
Pored toga, vrt prostor se može koristiti za decu koja se igraju, jer ima divan roštilj, sve pod vedrim nebom za obroke i za sve ostale društvene aktivnosti..
Parking PARKING
Imovina ima garažu, nalazi na prednjoj strani zgrade; Garaža je rezervisana za boravak gostiju..

Udaljenost od aerodroma
Dva glavna aerodroma oba otprilike na istom rastojanju oko 45 minuta - Tivat i Dubrovnik (Hrvatska).
Možemo organizovati transfer i rent a car usluge sa svih aerodroma.
________________________________________
Kućni red
Zabranjeno pušenje
Nije pogodan za kućne ljubimce
nisu dozvoljene zurke I okupljanja
Check-in je posle 15h

Sigurnosne karakteristike
Detektor dima
________________________________________
Dostupnost
7 noći minimalni boravak

Četiri dvokrevetne sobe. kuća je u Podima, malom selu tik iznad Herceg Novog.

Cijene odEUR300.00/ unit / 1 noc

Blog

Kontakt adresa

Rent a stan Herceg Novi

Savina bb

85340 Herceg Novi

Telefon: +382/67/832-083

Email: rentastanhn@gmail.com

O Nama

Specijalizirani smo za incoming turizam i naš visoko obučeni menadzment  i dobro trenirano osoblje  su spremni ponuditi veliki izbor apartmana, ukljucujuci smještaj u kucama i privatnim vilama, transfer servis sa aerodroma , rent a car, ekskurzije, organizaciju raznih obilazaka kao i rentaboat servis, i razne druge ..