LT Hotel Booking - шаблон joomla Книги

Uslovi korištenja

Svi apartmani RENTASTANHERCEGNOVI-a se iznajmljuju dnevno i napuštaju se do 12:00 časova na dan odlaska, osim u slučaju da je ugovorom drugačije dogovoreno.


Svako zadržavanje u apartmanu posle 12:00 časova ili mimo vremena koje je određeno ugovorom povlači za sobom i naplatu narednog dana. Izuzetak se pravi ako je apartman nemoguće napustiti usled naše krivice.

Mole se gosti da svoje dragocjenosti ne ostavljaju u apartmanima. RENTASTANHERCEGNOVI iz objektivnih razloga nije u mogućnosti da garantuje za vrijedne stvari.

Molimo goste da u apartmanima ne koriste rešoe i dodatna grejna tela. Svi naši apartmani opremljeni su tako da Vam pomenuti uređaji neće biti potrebni.

U apartmane RENTASTANHERCEGNOVI-a nije dozvoljeno uvoditi kućne ljubimce.

Gosti su su dužni da vode računa kako o apartmanu, tako i o inventaru i instalacijama. Svaka eventualna šteta napravljena od strane gostiju mora biti nadoknađena.
 
U apartmanima je moguće primanje posjeta, ukoliiko se posjetioci drže ovog kućnog reda. 

Gosti naših apartmana ne smiju izazivati neugodnu buku i galamu i remetiti kućni red. Ovo  naročito važi u vremenu od 14 do 17h kao i od 22 do 09h.
U slučaju nepridržavanja ovog kućnog reda, RENTASTANHERCEGNOVI zadržava pravo da otkaže korišćenje apartmana gostu kao i da ga proglasi "nepoželjnim gostom".  

Molimo uvažene goste da bilo kakav problem, nepravilnost ili zamjerku prijave osobi koja je bila zadužena za njihov smještaj, ili na neki od naših telefona sa vrha ove stranice.


Poštovani gosti, hvala Vam što koristite naše usluge,


RENTASTANHERCEGNOVI

Blog

Kontakt adresa

Rent a stan Herceg Novi

Savina bb

85340 Herceg Novi

Telefon: +382/67/832-083

Email: rentastanhn@gmail.com

O Nama

Specijalizirani smo za incoming turizam i naš visoko obučeni menadzment  i dobro trenirano osoblje  su spremni ponuditi veliki izbor apartmana, ukljucujuci smještaj u kucama i privatnim vilama, transfer servis sa aerodroma , rent a car, ekskurzije, organizaciju raznih obilazaka kao i rentaboat servis, i razne druge ..